Home
MelodiiVideoclipuri    

Pagina:

1
2
3
4
5
6
7
8
9
   


Niste fructe amuzanteO capsuna somnoroasa
Trista statea pe masa
Si se intreba:
Cand ma mananca si pe mine cineva?

O cireasa fericita
Ca vazuse un copil:
Tare mult m-as bucura
De ma va manca

Ananasul rabdator
Cam necopt dar iubitor
Le-a mancat pe cele doua
Si-apoi s-a facut ca ploua


Critic posibilitatile acestei lumi


Picture author: https://pixabay.com/images/id-536850/Culorile glumesc


Picture author: https://pixabay.com/images/id-3394375/
Vocea devine mai frumoasa daca tii post


Picture author: https://pixabay.com/images/id-1844894/
               
Majoritatea doctoritelor psihiatre din Constanta sunt un pic nemernice, probabil si doctorii psihiatrii sunt la fel...in Constanta. Medicamentele date ca tratament nu sunt bune
Vreau ca dreptatea sa fie facuta cu mila


Picture author: https://pixabay.com/images/id-5665885/

Criticizing and singing


Picture author: https://pixabay.com/images/id-3271589/

In a world where there is so much suffering.... we don't really want to criticize anyone anymore. But it is necessary to criticize sometimes... and I think it's good to criticize gently, we all make mistakes sometimes anyway... more or less. It would be good to ask ourselves if we are wrong... we tend to find the problem outside of ourselves... although often... the problem is... made by us.


Ma joc la pian.
Flying with a piano through space


Picture author: https://pixabay.com/images/id-4526277/
Ar fi bine ca cei ce fac fapte rele să fie castraţi,
pentru a nu se înmulţi răul


Picture author: https://pixabay.com/images/id-304370/

Picture author: SD-PicturesPicture author: Roxana


Cânt la pian - dj Copil - Secunde


Picture author: https://pixabay.com/images/id-378412/Facultatea de ornitorincologie

Bineinteles ca va puteti intreba de ce cineva ar vrea sa dea la Facultatea de ornitorincologie. Bineinteles ca va puteti intreba de pilda, si de ce, ieri la piata nu ati gasit rosii mari asa cum va plac de obicei. As putea spune ca toate acestea sunt intrebari. Si nu as gresi daca as face acest lucru. Dar, si de aceasta data, nu voi face acest lucru. Aceasta gluma s-ar putea termina chiar acum, si tot am spus ceva. Pentru ca intradevar, aceasta facultate merita sa fie cunoscuta de cat mai multa lume. Este interesant de mentionat ca un fost presedinte, al carui nume nu vreau sa il dezvalui, a absolvit aceasta facultate respectabila. De asemenea, recordmenul ce a intrat in Cartea Recordurilor pentru meritul de a nu fi angajat pe o perioada de 35 de ani, a absolvit , de asemenea aceasta facultate. As vrea sa mentionez ca acesta a iesit la pensie anticipat. Banuim ca aceste aptitudini le-a dobandit la Facultatea de ornitorincologie.

Ornitorincul (Ornithorhynchus anatinus), un mamifer arhaic dealtfel, este un supravietuitor. Ne putem da lesne seama de la cine a invatat recordmenul nostru aceste abilitati de supravietuire. Aceste mamifere arhaice, pot fi numite monotreme, se aseamana cu multituberculatele. Cartoful (Solanum tuberosum) este o planta ce detine tulpini subterane terminate cu tuberculi de forma rotunda, ovala sau alungita. Planta este cultivata pentru acesti tuberculi care sunt comestibili, bogati in amidon, motiv pentru care sunt folositi in alimentatie, dar si ca furaj. Probabil ati observat tuberculii in toata aceasta poveste. Ma refer la tuberculii multituberculatelor. Si pericolul e cu atat mai mare cu cat sunt mai multi, nu unul singur. Cartoful, acest producator de tuberculi, putem spune ca se aseamana cel putin in denumire cu multituberculatele care la randul lor se aseamana cu personajul prezentat, ornitorincul. Daca ornitorincul este modelul dupa care o persoana a reusit sa ajunga in fruntea unui stat, ne putem intreba, oare aceasta asemanare intre ornitorinc si tuberculul in cauza, cartoful , este doar intamplatoare? Oare nu cumva, acest tubercul, in strafundurile pamantului, nu planifica sa ii calce pe urme absolventului prezidential al Facultatii de Ornitorincologie? Si odata acest obiectiv atins, cartoful, avand puterea, nu cumva va incerca sa faca ce face el de obicei? Istoria cartofului in Tara Romaneasca, Moldova si Transilvania ca planta cultivata incepe, probabil, la inceputul secolului al XIX-lea. Totusi este posibil sa fi fost cultivata mult mai devreme la scara mai mica prin gradini, cel putin in Transilvania. In Transilvania s-a cultivat prima oara cartoful, de aici s-a raspandit si in Tara Romanească si in Principatul Moldovei.

Deci dupa cum putem constata, analizand faptele istorice, acest tubercul are tendinta de a-si extinde influenta pe teritorii din ce in ce mai mari. Odata absolvind Facultatea de Ornitorincologie putem doar sa ne intrebam...oare cat de departe va ajunge cartoful si tuberculii sai?

Noutati:
Hai buna. Se spune ca timpul este pretios asa ca sa trecem direct la subiect. Abhazia. O republica autonoma in nord-vestul Georgiei.
1989 - din totalul populatiei, 17 % abhazi.
2005 - din totalul populatiei 44% abhazi.


Pentru noi, cei ce am cercetat subiectul, nu mai este nici un dubiu. Acesta performanta a fost realizata de catre cei ce au absolvit Facultatea de Ornitorincologie.
Cunostintele principale predate si acumultate de catre studenti se axeaza pe extindere. Suspectam ca acestia au mancat multi cartofi.


Bibliografie
https://ro.wikipedia.org/wiki/Cartof
https://ro.wikipedia.org/wiki/Abhazia
data accesarii site-ului: 14.11.2020      The author of the blue share picture: https://pixabay.com/images/id-880816/

      I thank Voice changer with effects offered by Samsung Galaxy A5, i've used it for some of my tracks

      I also thank https://audiotoolset.com/ for the free effects i found there